UK Flag NL Flag

Projecten 2017


September 28, 2017

Dit jaar hebben we 6 trekkenwanden gerealiseerd. Vier daarvan betroffen ombouw van de besturing naar SIL3: Diligentia in Den Haag, Parkstad Limburg (Theater Kerkrade), Het Rabotheater in Hengelo en De Lampegiet in Veenendaal. Het Beatrix Theater in Utrecht is omgebouwd met compleet nieuwe lieren. Hierbij is rekening gehouden met een dubbele capaciteit van 1000 kg die afhankelijk van de locatie van de lier gerealiseerd kan worden door een contra gewicht of dubbel inscheren. In Madrid, bij het Teatro Coliseum zijn lieren en een nieuwe besturing geïnstalleerd.

Showautomation dit jaar gerealliseerd voor On Your Feet in het Beatrix Theater, de Bodyguard, Bat Out of Hell, Miss Saigon Tour en Hamilton. 

Het jaar begon echter met de afronding van het Stage Around project samen met Robin de Levita in Tokyo waar een nieuw concept van de draaiende tribune het licht zag.

Dit jaar was ook het jaar van het officiële 15 jarig bestaan van STS, gevierd met een vliegavontuur voor het hele team in het watervliegtuig de Consolidated Catalina PH-PBY.